Här anlitar Miljöpartiet oljeläckande lastbil för valstugetransport

Bild ur videon som Hanif Bali filmat. Foto: Faksimil / Youtube
  • Fredag 15 aug 2014 2014-08-15
E-post 0

VALET 2014 Miljöpartiet transportade en valstuga till Solna och använde en ovanligt gammal lastbil. Moderaternas riksdagsledamot Hanif Bali var på plats och filmade. – Droppar visst lite olja från Miljöpartiets transportbil, säger Bali i videon.

I en video ser vi en gammal röd lastbil som ser ut att ha använts av räddningstjänsten förr i tiden. Under lastbilden droppar det olja och videofilmaren, som vi identifierar som riksdagsledamot Hanif Bali, kryper under lastbilden för att filma vad som händer.

– Droppar visst lite olja från Miljöpartiets transportbil, säger Bali samtidigt som han filmar.

Miljöpartiet krishanterar med ett pressmeddelande

Videon som laddats upp på youtube av Hanif Bali har fått Miljöpartiet att krishantera. I ett pressmeddelande förklarar Miljöpartiet i Solna att de ska försöka göra rätt för sig med anledning av dagens fadäs.

– Vi känner oss lurade av företaget om levererade vår valstuga. Vi har gjort klart för företaget att vi aldrig mer kommer att använda oss av dem igen. Vår plan har varit att klimatkompensera för transporten. Nu får vi klimatkompensera med råge, säger Olof B Nystrand.

Nedan ser du Hanif Balis video från den oljeläckande lastbilen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag