Här är frågeformuläret som avslöjar om du dejtar en rasist på Alla hjärtans dag

Frågeformuläret till vänster och Lovisa Fhager Havdelin till höger. Foto: Pressbild
  • Tisdag 12 feb 2019 2019-02-12
E-post 2412

SVERIGE ”Vad tycker du om tiggeriförbudet som de har infört i Vellinge?” lyder en av frågorna i formuläret från Teskedsorden som ska hjälpa dig att upptäcka om du dejtar en rasist på Alla hjärtans dag.  – Det har varit jättemånga som hört av sig till mig, även om de är gifta och har barn, och sagt ”tack snälla för underlaget, vi ska prata om det här på torsdag när det är alla hjärtans dag”, säger generalsekreterare Lovisa Fhager Havdelin på Teskedsorden.

Den där drömdejten som får det att pirra i magen inför alla hjärtans dag kan vara en rasist. Men hur vet du om han eller hon har en mörk hemlighet? Tack vare ett frågeformulär från Teskedsorden, som är anpassat för just Alla hjärtans dag, kan du nu ställa ett antal frågor till din dejt för att avgöra om din partner är hiss eller diss.

Eller som Teskedsorden själva skriver i formuläret: ”Kolla om din dejt är ett Svin eller en Valentin! Glad alla hjärtans dag!”.

Bli PLUS-kund och läs eller lyssna på hela intervjun med generalsekreterare Lovisa Fhager Havdelin.

Samt! Ta del av alla frågorna i frågeformuläret ”Rassekollen”!

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag