Här är Miley Cyrus nya felstavade tatuering

  • Måndag 7 jul 2014 2014-07-07
E-post

Det har blivit vanligt att kändisar skaffar många tatueringar när de kommer in i kändisskapet, men något mindre vanligt är att en superkändis tatuerar in någonting felstavat. ”With a little help from my fwends”, står nu skrivet på Miley Cyrus kropp.

Superstjärnan Miley Cyrus har nyligen tatuerat sitt 23:e motiv. Den senaste tatueringen föreställer hennes nybegravda hund Floyd, med texten ”with a little help from my fwends”. Tatueringen gjordes den femte juli på en hemmafest med två andra vänner. Tatueringen har även visats flera gånger på Hannah Montana-stjärnans instagramkonto.

Till minne av hunden Floyd

Tatueringen är till minne av hennes döda hund Floyd som gick bort tidigt i april i år. Mileys hund dog mitt under stjärnans ”Bangerzturné”, vilken inte bara gav upphov till många ledsna kommentarer på twitter, samt inlägg på instagram, utan också ett flera dagar långt sjukhusbesök vilket innebar missade konserter.

En av 23 tidigare tatueringar

Miley Cyrus är inte känd för sina tatueringar, ändå har hon över 20 stycken. Sju små symboler kan man hitta enbart på hennes fingrar. Hon har flera tatueringar på udda ställen på kroppen, bland annat under fötterna, innanför läppen och på örat. Den största tatueringen hon bär på är en stor såkallad ”drömfångare” som täcker en stor del av sidan på hennes överkropp.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag