Här är Minionerna som du aldrig sett dem förut

  • Måndag 7 jul 2014 2014-07-07
E-post 0

Minionerna är tillbaka, men inte som du har sett dem förut. De har pimpats upp och iklätt sig andra popkulturella former.

Filmen Dumma mig hade premiär 2010 och blev en dundersuccé världen över. Den populära barnfilmen från Universal studios fick även bara tre år senare sin efterlängtade efterföljare Dumma mig 2 som kom 2013.

Men vad var det som gjorde filmen så bra? Var det att den onda skurken blev god? Att de tre föräldralösa flickorna fick ett kärleksfullt hem? Ingen vet vilket faktum som gjorde filmen bra men det finns en tveklös faktor till varför den blev så populär: Minionerna. Ända sedan filmens biopremiär i USA i oktober månad 2010 har folk pratat om, skrattat åt och velat ha sina egna Minioner. Minionerna var filmens ”comic relief”, karaktärer som lättade upp stämningen genom hela filmen. Trots deras mindre roller älskades dessa gula figurer världen runt och kan hittas nästan överallt, inte minst på internet.

Minions in disguise

Det har spridits ett gäng bilder med de bananälskande figurerna där de föreställer karaktärer från olika filmer. Ett inlägg på facebook med en länk till några av bilderna har fått mer än 19 000 gillningar på Facebook och delats nära 3 000 gånger. Om du inte redan har sett bilderna kan du se dem i bildspelet ovan.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag