Här är SD-toppens barnätande best: ”Promenad med vargen”

Här ser vi Oscar Sjöstedt hålla den misstänka hunden i koppel. Foto: Sven Pernils
  • Torsdag 28 maj 2015 2015-05-28
E-post 573

STOCKHOLM Tidningen Aftonbladet berättar att SD-toppen Oscar Sjöstedts hund är bitsk och ska ha attackerat barn i närheten av hemmet på Värmdö. Nu kan Nyheter Idag visa bild på den misstänkta mördarhunden. ”Promenad med vargen”, kommenterar fotografen och partikamraten Sven Pernils på Facebook.

På torsdagsmorgonen berättar tidningen Aftonbladet att SD-toppen Oscars Sjöstedt äger en hund som misstänks ha attackerat barn i närheten av hemmet på Värmdö. Enligt uppgifter till tidningen ska en fyraårig flicka blivit attackerad av politikerns hund.

– Vittnen har sett hur hon blivit jagad av den här hunden ute på gatan. Sedan har hon ramlat när hon försöker undkomma. Då hoppade hunden på henne och utdelar de här betten, säger Lars Alvarsjö, stationsbefäl på Nackapolisen till Aftonbladet.

På grund av händelsen ska fyraåringen ha förts med ambulans till sjukhus, men det ska inte röra sig om några allvarliga skador. Aftonbladet berättar även att hunden tidigare ska ha bitit ett annat barn i området. Polisen utreder händelsen som vållande till kroppskada och hunden riskerar att dömas till att bära munkorg, eller i värsta fall avlivas om den bedöms som allt för bitsk.

”Promenad med vargen”

Nu kan Nyheter Idag avslöja hur hunden ser ut. På en bild tagen av partikamraten och fotografen Sven Pernils ser vi Oscar Sjöstedt hålla besten kopplad med ett stadigt grepp. Fotografen kommenterar själv bilden med orden ”Promenad med vargen”.

Aftonbladet uppger i sin artikel att Oscar Sjöstedt inte vill kommentera händelsen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag