Här är videokriget mellan Rebecca Uvell och LO med SD som slagträ

Nu är det krig mellan Rebecca Uvell och LO igen. Den här gången med SD som slagträ. Bilden är ett montage. Foto: Faksimil ur respektive video
  • Söndag 20 sep 2015 2015-09-20
E-post

STOCKHOLM Nu har ett rasande videokrig brutit ut i sociala medier efter att Dagens Industri kunde avslöja att Markus Uvell druckit öl med en Sverigedemokrat. ”Avbryt kontakterna med Sverigedemokraterna”, uppmanar LO i en video. Markus fru Rebecca har nu gjort en video som ger svar på tal.

Den gångna veckan har inneburit stor dramatik efter att Dagens Industri avslöjade att Markus Uvell har druckit öl med Sverigedemokraternas riksdagsledamot Linus Bylund. Uvell arbetar som sverigechef på PR-byrån KREAB, en byrå som arbetar med bland annat lobbying. Även organisationer som Svenskt Näringsliv ska ha försökt påverka SD i en mer företagarvänlig linje.

Detta har fått den mäktiga fackliga organisationen LO att gå i taket. De är djupt kritiska till att lobbyister försöker lobba för sina frågor om en mer företagarvänlig politik i Sverige. De gick så långt att de publicerade en video med uppmaningen ”avbryt kontakterna med Sverigedemokraterna”.

Fick svar på tal från Rebecca Uvell

Det tog ingen lång stund förrän Markus Uvells fru Rebecca Uvell gick i svaromål mot det mäktiga LO. I en egen video, helt utan budget, pekar hon på det faktum att ungefär en tredjedel av medlemmarna inom LO är sverigedemokrater. Med detta som argument förklarar hon att ungefär en tredjedel av Aftonbladets ledarskribent Anders Lindbergs lön är betald av SD-väljare. Således slår hon fast på slutet i sin video att ”LO + SD = Sant”.

Nedan kan du se de bägge videoklippen i det nya videokriget med SD som slagträ

Avbryt kontakterna med SverigedemokraternaLåt oss gemensamt sprida Marcus Storch budskap: ”Avbryt kontakterna med Sverigedemokraterna!” Dela! Posted by LO i Sverige on Friday, September 18, 2015

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag