Här buas Stefan Löfven ut av guldhjältarna i hockey-VM

  • Måndag 22 maj 2017 2017-05-22
E-post 8573

STOCKHOLM ”Neeeej, buuuu”, säger de svenska guldhjältarna i hockey-VM när de får veta att Stefan Löfven ska hålla tal på Sergels torg innan de själva ska firas för bragden. Videoklippet, som är uppladdat på Youtube, är filmat inifrån hockeylagets buss precis innan guldhjältarna ska kliva ut.

Det är inte bara publiken på Sergels torg som buar åt statsminister Stefan Löfven, något som Nyheter Idag tidigare rapporterat om. När guldhjältarna i tre kronor sitter i spelarbussen och strax ska kliva av vid Sergels torg får de beskedet som förändrade stämningen dramatiskt.

– Sen är det såhär att det är en person som kommer gå upp på scenen först av alla och han heter Stefan Löfven och han är Sveriges statsminister, ropas ut i högtalarna i bussen.

Det som nyss var glädjerop och feststämning förbytts nu till djupa suckar inuti bussen.

– Sen säger han välkomna världsmästarna och då går vi på allihopa och då gör vi high-five på honom och sen så kliver han av. Hoppas vi, fortsätter rösten.

Men hockeyspelarna som bara sekunder innan var överlyckliga, inte minst efter att ha vunnit hockey-VM, sitter och suckar, buar och säger ”neeeej”. Du kan själv se det pinsamma videoklippet i spelaren ovanför.

Läs också: Stefan Löfven buades ut på Sergels Torg – Skulle fira hockeyhjältarna

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag