Här faller flickan ut genom fönstret – räddas i sista sekund

Foto: Youtube
  • Torsdag 27 jun 2019 2019-06-27
E-post 134

TURKIET Det kan vara årets räddning men skedde inte i sportens värld. I ett klipp som fått internationell spridning fångar den 17-årige algeriern Feuzi Zabaat upp en 2-årig flicka – ögonblicket innan hon skulle ha störtat ned i trottoaren.

Enligt brittiska BBC utspelade sig händelsen i Istanbul i Turkiet. Där hade den syriska 2-åringen Doha Muhammed klättrat ut genom fönstret medan hennes mamma lagade mat, och sedan fallit ut från bostaden på andra våningen.

Lyckligtvis anade 17-årige Feuzi Zabaat att något var på väg att hända och stod redo att fånga upp flickan när hon kom fallande i rasande fart. Enligt BBC klarade sig barnet utan några skador.

Se klippet nedan.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag