Här kämpar de skjutna för sina liv – Dramatiska videobilder från Paris

Stillbild ur den mycket dramatiska videon där skadade ligger på marken. Foto: Faksimil ur video / Twitter
  • Fredag 13 Nov 2015 2015-11-13
E-post 349

FRANKRIKE Mycket dramatiska videobilder uppges visa hur människor ligger på marken och kämpar för sina liv direkt efter terrorattentatet i Frankrikes huvudstad Paris. Samtidigt stiger dödssiffran hela tiden under fredagkvällen.

Allt fler bilder och videoklipp visar dramatiken efter vad som uppfattas vara ett terrordåd där minst två explosioner och minst tre skottlossningar ska ha ägt rum i Frankrikes huvudstad paris på fredagkvällen. Samtidigt pågår ett gisslandrama där upp emot 100 personer ska hållas gisslan enligt franska medier.

En av skottlossningarna ska ha ägt rum utanför en restaurang enligt franska medier. Uppgifter sent på fredagkvällen gör gällande att minst 35 personer ska ha dött i samband med dåden.

I sociala medier sprids flera bilder och videoklipp från Paris och i en av klippen syns människor ligga på marken, troligen skottskadade. I en video ser vi en barbröstad man som troligen tagit av sig kläder på överkroppen för att använda plaggen för att stoppa blödningar.

Nedan ser du de mycket dramatiska bilderna som uppges komma från Paris där ett förmodat terrordåd har ägt rum.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag