Här kan du köpa T-shirten alla vill ha: ”Give ’em hell”

Efter att svenska medier gör reklam för Åkessons slogan vill många köpa "Give em' hell" T-shirten. Foto: Markus Wiechel
  • Måndag 27 jul 2015 2015-07-27
E-post 3230

SVERIGE Just nu rapporterar flera medier om Åkessons hemliga fest med bandet Ultima Thule och en bild där vi ser Åkesson tillsammans med bandmedlemmarna får nu stor spridning. Nu kan Nyheter Idag avslöja var man köper den hett eftertraktade T-shirten med budskapet ”Give ’em hell” som vi ser på bilderna.

Flera medier gör just nu reklam för såväl Sverigedemokraterna som musikbandet Ultima Thule där partiledaren Jimmie Åkesson poserar bredvid bandmedlemmarna i likadana T-shirtar. Budskapet ”Give ’em hell” är tryckt över bröstet och syftar på när Åkesson gav klartecken till att fälla regeringens budget i höstas, ett beslut som skapade en regeringskris.

Nyheter24 glömde berätta var man köper t-shirten

En sajt som slår upp nyheten stort är Nyheter24, där de visar en bild på Åkesson tillsammans med bandmedlemmarna. Trots att Nyheter24 gör ypperlig reklam för såväl Ultima Thule som T-shirten glömmer de berätta var den går att beställa. Nu kan Nyheter Idag avslöja att det är butiken ”No Shame” i Nyköping som saluför den hett eftertraktade tröjan för endast 189 kronor.

Däremot gör Nyheter24 reklam för Ultima Thule och kallar det ”rasistmusik”, ett väl beprövat grepp för att skapa diskussion och få fler att lyssna på bandet. Nyligen släppte Ulf Hansen, en av bandmedlemmarna, låtar på Youtube från den nya skivan ”Projekt Gleipner”. Nyheter24 har även en video där vi hör Åkesson själv spela en Ultima Thule-låt på piano.

Hos online-shopen ”No Shame” kan du köpa den hett eftertraktade T-shirten.

Nedan kan du höra en av Ultima Thules låtar

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag