Här kastar bajskvinnan avföring på restaurangpersonalen

Foto: Liveleaks
  • Torsdag 17 maj 2018 2018-05-17
E-post 336

KANADA En kvinna greps på måndagen i Kanada efter att hon slängt avföring på personal inne på en snabbmatsrestaurang, uppger Abby News. Nu sprids videon av hennes attack över sociala medier.

Foto: Liveleaks

Känsliga läsare varnas.

Övervakningsfilmen, inbäddad här nedanför, som finns på Liveleaks är ocensurerad. Den visar en kvinna som går från att argumentera vildsint med personalen på snabbmatsrestaurangen Tim Hortons till att sätta sig på huk, krysta och besudla restaurangens golv. Varefter hon kastar avföringen mot personalen.

Återigen. Känsliga läsare varnas.

Enligt Abbey News så inträffade ”incidenten” strax efter klockan sex på måndagskvällen lokal tid i Langley City, Kanada.

På bilderna från övervakningskameran kan man se att personalen försöker få kvinnan att lämna restaurangen. Men till liten nytta. I stället för att lämna så drar kvinnan ner byxorna.

Kvinnan har släppts och blivit kallad till domstol. Åklagarmyndigheten håller enligt Abbey News på att fundera vad, om något, de ska åtala kvinnan för.

Här är videon:

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag