Här knivhöggs en man i magen – Polisen utreder mordförsök i Stockholm

  • Lördag 3 jan 2015 2015-01-03
E-post 75

STOCKHOLM I ett villaområde i Tullinge blev en 21-årig man allvarligt knivhuggen i magen i samband med ett bråk. – Han är förd till sjukhus med ambulans. Brottet betecknas som mordförsök, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Polisen har spärrat av ett område vid en busstation i Stockholmsförorten Tullinge efter att en 21-årig man blivit svårt knivhuggen i magen. Den knivhuggne mannen har förts till Karolinska sjukhuset med mycket allvarliga skador, skriver Aftonbladet.

– Han är förd till sjukhus med ambulans. Brottet betecknas som mordförsök, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral till Aftonbladet.

Enligt Aftonbladet ska gärningsmannen ha flytt från platsen i bil och är nu gripen av polis. I hemmet ska en blodig kniv ha påträffats och gärningsmannen ska ha fått en knäckt näsa. När Nyheter Idag ringer polisen förklarar de att förundersökning pågår och ber oss återkomma senare.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag