Här kollapsar Hillary Clinton – Blir buren in i bilen

Här kollapsar Hillary Clinton – allt fångades på video. Foto: Faksimil Twitter
  • Söndag 11 sep 2016 2016-09-11
E-post 79

USA Chockerande videobilder visar dramatiken när presidentkandidaten Hillary Clinton tvingas lämna en minnesceremoni med anledning av terrordådet den elfte september i New York. När hon precis ska kliva in i bilen kollapsar hon och livvakter tvingas bära henne in i bilen.

Under söndagen var det årsdagen efter terrordåden i New York där flygplan flög in i de bägge World Trade Center-tornen och en minnesceremoni hölls för att hedra offren i attackerna som blivit kända för sitt datum, den elfte september. De bägge presidentkandidaterna Hillary Clinton och Donald Trump närvarade vid ceremonin, men plötsligt tvingades Clinton avbryta sin medverkan.

När Clinton står intill en väg och precis ska kliva in i en bil på väg från platsen börjar hon plötsligt vackla. Livvakter som står precis i närheten tar tag i henne och senare visar videobilderna hur hon kollapsar. Livvakterna får bära in henne i bilen som sedan lämnar platsen.

Officiellt har förklaringen från Clintons stab varit att hon drabbades av värmeslag, men de uppgifterna har kommit att ifrågasättas i sociala medier. Enligt väderprognoser från dagen ska temperaturen varit normal i New York, ej heller har det kommit rapporter att någon annan upplevt någon ovanlig hetta. Händelsen inträffar bara dagar efter att en flera minuter lång hostattack inträffade när Hillary skulle hålla ett tal och efter dagens kollaps har hennes hälsotillstånd kommit att bli den stora snackisen i USA.

Nedan kan du se videon där Clinton kollapsar

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag