Här kollapsar meteorologen i direktsändning

Bild: Skärmdump Twitter
  • Söndag 19 mar 2023 2023-03-19
E-post 0

Mitt i en direktsändning kollapsade meteorologen Alissa Carlson Schwartz när hon skulle presentera väderrapporten för tv-kanalen CBS LA. Efter den otäcka händelsen tvingades programledarna gå till reklampaus.

I ett klipp från sändningen ser man hur tv-meteorologens ögon helt plötsligt går upp mot pannan och hur hon sedan segnar ner mot golvet. Programledarna verkar först inte förstå vad som pågår innan den ena inflikar att det är dags att gå till paus.

Händelsen inträffade vid sjutiden på lördagsmorgonen amerikansk västkusttid och enligt TMZ fortsatte inte morgonshowen därefter med sin direktsändning.

Carlson Schwartz skrev senare på Facebook att hon var okej samt tackade vänner och tittare för deras välönskningar.

Enligt TMZ är det inte första gången som meteorologen upplevt en liknande episod i tv-rutan. 2014 –när hon jobbade för en annan tv-kanal – började hon spy mitt under en väderrapport och ska efter incidenten ha diagnosticerats med ett hjärtfel.

Läs även: CNN-ankare sågas efter sexistiskt utspel om presidentkandidat: ”Inte i hennes bästa ålder”

Läs även: Ex-guvernörens bror stängs av från CNN – försökte försvara sin bror från sexanklagelser

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag