Här skryter RevFront om misshandel inför dagens demonstration

Bilden som RevFront laddade upp på nätet. Foto: Revolutionära Fronten
  • Lördag 30 aug 2014 2014-08-30
E-post 0

STOCKHOLM Revolutionära Fronten skryter på Facebook om en misshandel som ska ha ägt rum inför dagens demonstration i centrala Stockholm. – Dagen inledd. Imorse blev Sebastian Bjurman (SvP) misshandlad när han var på väg till dagens demo. Bollen är hos er nu sthlm, skriver RF på Facebook.

Högerextrema Svenskarnas Parti har sökt och blivit beviljade demonstrationstillstånd och ett stort antal människor har slutit upp för att protestera i centrala Stockholm. Samtidigt ingrep polisen tidigare idag mot kulturhuset cyklopen, något som kopplas samman till dagens väntade motdemonstration.

Uppger att de misshandlat medlem i SvP

På Facebook skryter nu Revolutionära Fronten om att ha misshandlat en person ur Svenskarnas Parti. På en bild som laddats upp på RevFronts facebooksida ser vi ett par jeans och en megafon bredvid.

– Dagen inledd. Imorse blev Sebastian Bjurman (SvP) misshandlad när han var på väg till dagens demo. Bollen är hos er nu sthlm.Dagen inledd, skriver Revolutionära Fronten som kommentar till bilden.

Flera personer uttrycker sitt gillande över misshandeln och skämtar om att medlemmen ur Svenskarnas Parti inte har några byxor.

– Hahahaha blev han av med jinsen! Grymt jobbat!, kommenterar en person muntert om misshandeln

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag