Här strövar Biden planlöst omkring i Vita huset

Bild: Skärmdump C-SPAN
  • Torsdag 7 apr 2022 2022-04-07
E-post 701

WASHINGTON På en tillställning under tisdagen var den forne presidenten Barack Obama tillbaka i Vita huset för första gången sedan sin avgång. Den stora snackisen efteråt blev emellertid den nuvarande presidenten Joe Biden, som på bilder från tillställningen ses planlöst ströva omkring ensam och förvirrad.

Under tillställningen signerade Biden en exekutiv order för att utvidga sjukförsäkringssystemet Affordable Care Act, en del av den sjukvårdsreform som infördes under president Obama och som ibland kallas Obamacare.

Efter att både Biden och Obama hållit sina tal och Biden skrivit under ordern ses presidenten en kort stund planlöst ströva omkring i minglet, ensam och till synes förvirrad.

Lite senare ses han söka Obamas uppmärksamhet genom att sätta en hand på den forne presidentens axel. Men det ignoreras.

I slutändan får Biden Obamas uppmärksamhet varefter han introducerar en kvinna för ex-presidenten.

Klippen från tillställningen har blivit virala och på sociala medier påpekar flera hur Obama verkar ha fått all uppmärksamhet medan Biden ser ut att vara lite mer i skymundan.

Läs även: Biden kommer avgå enligt Vita husets tidigare läkare: ”Kommer bli värre”

Läs även: SNUBBEL-TRUBBEL: Biden ramlade tre gånger när han skulle gå planet

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag