Hela denna artikel är en annons

Hitta de senaste hockeynyheterna hos Hockeyresultat.se

Bild: Pixabay
  • Torsdag 9 jan 2020 2020-01-09
E-post 0

I sportens värld finns det en mängd olika ligor, lag och enskilda spelare att hålla koll på. Dagligen spelas ett stort antal matcher, och det kan därför vara svårt att hålla sig uppdaterad med allting som sker. För detta kan det vara bra att ta hjälp av nyhetssajter som enbart fokuserar på den enskilda sport som intresserar, och som kan leverera all den information man behöver.

För den hockeyintresserade finns exempelvis den svenska sajten Hockeyresultat.se, som förutom dagliga nyheter presenterar användbar information som spelscheman, tabeller och resultat för några av de största ligorna i Sverige och ute i världen.

Med hjälp av denna information kan man kontinuerligt följa sitt lag på vägen mot ett slutspel eller ett avancemang till en högre serie. Dessutom arkiveras tidigare säsonger, så att man kan gå tillbaka och titta på hur ett lag tidigare presterat.

Ett återkommande inslag på sajten är NHL-svepet, där man summerar det senaste som hänt i den amerikanska topp-ligan. Med hjälp av dessa sammanfattningar får man en snabb överblick över vad som skett under de gångna dagarna, men också om det finns någon enskild spelare eller klubb som kan vara värd att hålla ett extra öga på.

Statistik av olika slag brukar väcka ett stort intresse, och hos Hockeyresultat.se har man gjort sammanställningar av löner, publiksnitt, sponsorpengar och klubblagens ekonomi överlag. Det är inga små summor som man talar om i sportens värld, där spelare kan skriva på kontrakt med en storklubb för mångmiljonbelopp.

Pengar och hockey har även en nära koppling på andra sätt, då  många supportrar väljer att satsa pengar på matcher. För den som är intresserad av det finns speltips hockey hos Hockeyresultat.se, antingen i form av längre texter för enskilda matcher eller artikelserien ”Helgens hetaste spel”. Där summeras de mest intressanta mötena under helgen med förslag på möjliga spel att lägga.

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag