Hon säljer myspys för knappt 500 kronor i timmen

Myspysande för en knappt 500 spänn i timmen. Foto: The Independent
  • Lördag 22 nov 2014 2014-11-22
E-post

VÄRLDEN Proffskramerskan Samantha Hess säljer myspys och kramar för den hugade. Och idén verkar inte alls vara så dum för den unge entreprenören. – Affärerna har fått fart. Jag får så mycket som tiotusen mejl i veckan.

Affärsidén går ut på att sälja myspys och kärlek, fast med kläderna på. För knappt 500 kronor i timmen får du ligga i en säng och mysa med entreprenören Samntha Hess, berättar The Independent. Efterfrågan är stor på hennes minst sagt banbrytande tjänster.

– Affärerna har fått fart. Jag får så mycket som tiotusen mejl i veckan, förklarar hon för nyhetssajten Fox12 enligt tidningen The Independent.

För pengarna stryker hon dig i håret, håller dig i handen samt kramar och håller om dig i olika positioner. Om du vill mysa med Samantha får du åka till USA, närmare bestämt Portland i Oregon. Där driver Samantha sitt kramföretag som fått namnet ”Cuddle up to me”. För säkerhets skull övervakas allt kramande av en övervakningskamera så att inte myspysandet ska spåra ur.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag