Inblandad i mord på sin far och sin make – Ska även ha sexutnyttjat flyktingar

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 27 mar 2017 2017-03-27
E-post 350

MÄLARDALEN Den 42-åriga kvinnan från Arboga som misstänks vara inblandad i morden på sin far och sin make har även sexuellt utnyttjat flyktingpojkar och sedan försökt tysta dem genom dödshot. Dödshoten ska ha genomförts av hennes 19-åriga pojkvän som även erkänt mordet på fadern.

Nyheter Idag har tidigare skrivit om Arbogamordet där en 42-årig kvinna förmådde sin 19-åriga pojkvän att mörda hennes far. Pojkvännen försökte även döda hennes mamma. Enligt en poliskälla som SVT varit i kontakt med ska 19-åringen ha blivit lovad en framtid i Sverige om han genomförde morden.

Paret träffade varandra på ett boende för ensamkommande i Eskilstuna där hon jobbade och han blev placerad.

Den 42-åriga Arbogakvinnan misstänks även ha varit inblandad i mordet på sin tidigare make som hittades död i Hjälmaren i augusti 2015. En av kvinnans vänner, en 25-årig man, sitter anhållen för mordet på maken.

Nu avslöjar Aftonbladet att Arbogakvinnan även ska ha varit delaktig i att dödshota flyktingpojkar som bodde på det boende kvinnan jobbade på. Den 42-åriga kvinnan ska ha tvingat pojkarna till att ha sex med henne och därefter försökt tysta dem genom dödshot men också mutor.

– Jag mådde inte bra av det. Hon tvingade oss. Vi kände oss utnyttjade, säger en av pojkarna till Aftonbladet.

Arbogakvinnan utnyttjade flyktingarna sexuellt och gav löften om att hon skulle hjälpa dem att få en framtid i Sverige om de ”samarbetade” med henne.

– Hon sa att hon kan hjälpa oss bara vi samarbetar.

Det var hennes 19-åriga pojkvän som ska ha fått genomföra dödshoten i syfte att tysta pojkarna.

– Hon var med på det här, säger en av de sexutnyttjade flyktingpojkarna.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag