Ingen gripen för dubbelmordet i Mantorp

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 13 jun 2017 2017-06-13
E-post

MJÖLBY Ingen har ännu gripits för gårdagens dubbelmord på en gård utanför Mantorp på den östgötska landsbygden.

Tidigt under eftermiddagen idag hämtades två personer i Skänninge, där polisen under natten beslagtog ett fordon, in för förhör.

– Det var uppgifter som framkommit under utredningen hittills som gjorde att vi ville prata med dem. Det fanns ingen misstanke om brott innan de hämtades till förhör, de hördes upplysningsvis, och efter att vi pratat med dem fanns fortfarande ingen misstanke om brott utan då släpptes de, säger polisens presstalesman Björn Öhberg till Nyheter Idag.

Är de avförda från utredningen?

– Det är nog för tidigt att säga. Det var uppgifter som kom till oss som gjorde att de blev intressanta. Nu har vi pratat med dem, de är inte misstänkte för något brott, men vi får se vad som händer framöver.

Öberg vill inte kommentera vilken eventuell relation de båda förhörda personerna hade till det mördade paret. Han vill heller inte ge några mer uppgifter om det mördade paret.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag