J’accuse: Merit Wager om svenska politiker – ”Fega och oförmögna”

Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 16 apr 2019 2019-04-16
E-post 5396

SVERIGE Sveriges ansvariga politiker har av rädsla för att kallas rasister eller liknande hellre bedrivit en för landet destruktiv invandringspolitik. Det skriver samhällsdebattören Merit Wager på Facebook.

”Hellre än att riskera att kallas ”rasist” eller liknande, har de bidragit till att skapa enorma samhällsproblem, sålt ut landet Sverige och störtat det i fördärvet”, skriver Wager i ett tufft formulerat ”J’accuse”.

Hon syftar på de politiker och det etablissemang som beslutat och drivit på om den svenska migrationspolitiken de senaste åren. Hennes inlägg är en respons på den omtalade ledartext av Expressens Anna Dahlberg där Dahlberg beskriver Filipstads kommuns svåra ekonomiska och sociala situation efter år av kraftig asylinvandring. 80 procent av asylinvandrarna i arbetsför ålder är enligt Dahlberg utan arbete.

Merit Wager skriver att det inte saknats folk som försökt varna för den situation som den svenska migrationspolitiken medfört. Hon listar personer som Ledarsidornas Johan Westerholm, Tino Sanandaji, Gunnar Sandelin, Hanif Bali. De har misstänkliggjorts, i flera fall marginaliserats och stämplats.

”Gunnar Sandelin, som tämligen oförskyllt – för att ha sagt sanningen och fört fram icke populära fakta – stämplats med allehanda stämplar, har varnat och genom fakta och statistik visat på den annalkande katastrofen”, skriver Wager.

Hon fortsätter:

”Hanif Bali och ett antal andra som sett och förstått konsekvenserna av att vem som helst har kunnat ta sig över gränsen till Sverige och uttala ordet ”asyl”, har varit tydliga med det som säkert många fega och tysta också har sett: det går inte att fylla på med människor från totalt främmande kulturer som ska försörjas av landets medborgare i så gigantiska antal som skett i Den Humanitära Stormakten. Det GÅR bara inte.

Men de skattemedelsarvoderade i riksdag och regering liksom människor på många andra skattefinansierade områden i samhället har varit – och ÄR – både fega och oförmögna att tänka längre än näsorna räcker. Hellre än att riskera att kallas ”rasist” eller liknande, har de bidragit till att skapa enorma samhällsproblem, sålt ut landet Sverige och störtat det i fördärvet.”

Läs hela inlägget här:

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag