Kanadas förre försvarsminister – Utomjordingar finns bland oss

  • Fredag 17 jan 2014 2014-01-17
E-post 0

Finns utomjordingar? Ja, i alla fall enligt Kanadas förre försvarsminister Paul Hellyer. Dessa utomjordingar har även flitig kontakt med vår planet och delar sin kunskap med oss.
– Enligt flera källor finns det runt 80 olika arter och några av dem ser ut precis som oss, hävdar Hellyer i en högst anmärkningsvärd intervju med Russia Today.

Det har alltid varit en populär myt att de stora ländernas regeringar sitter och ruvar på häpnadsväckande hemligheter som de inte vill ska komma ut till befolkningen. Att det ska finnas utomjordingar är en sådan hörsägen – och nu så har revolutionerande uppgifter läckt ut till allmänheten.

Det finns utomjordingar – mitt ibland oss – om man ska tro på vad Paul Hellyer säger.

Runt 80 olika arter

I en öppenhjärtig intervju i programmet SophieCo på Russia Today berättar Hellyer närmare om dessa utomjordingar.

– Enligt flera källor finns det runt 80 olika arter och några av dem ser ut precis som oss och kan gå nerför gatan utan att du ens noterar det. Hellyer fortsätter att förklara de olika arterna.

– Det finns ”the nordic blondes” men också ”the tall whites” som faktiskt samarbetade med amerikanska flygvapnet i Nevada. Det finns en ”short race” också och de ser ut ungefär som i serietidningarna. De har smala armar och ben och stort huvud med bruna ögon. Jag har fått många email från folk som faktiskt har varit på utomjordingarnas rymdskepp, och några av dem har blivit transporterade till en annan planet. Jag tror att Betlehems stjärna var en av Guds flygande tefat.

Utomjordingarna uppges komma från Saturnus månar och avlägsna galaxer

Hellyer berättar närmare om varifrån utomjordingarna kommer.

– De kommer från olika platser. Några kommer från avlägsna solsystem, som Plejaderna och Zeta Reticuli. Men det finns också utomjordingar från vårt solsystem, från Andromedia, som är en av Saturnus månar. Några finns även på Venus och Mars. Jag tror att de samarbetar med varandra.

– Det finns en federation där de också har regler som föreskriver att de inte ska lägga sig i människornas affärer. De accepterar att detta är vår planet och vi har rätt att styra den.

”Utomjordingarna är mycket oroliga för oss”

Enligt Hellyer så har människornas miljöförstöring och ständiga kärnvapenhot inte gått utomjordingarna obemärkt förbi.

– De är mycket oroliga för oss. De tycker inte vi tar hand om vår planet. De har gett oss en varning, de har talat med folk om detta. Utomjordingarna skulle vilja samarbeta med oss för att lära oss ta hand om vår planet på ett bättre sätt.

Utomjordingar delar med sig av sin avancerade teknologi till oss

Hellyer hävdar att de stora ländernas regeringar gör allt de kan för att tysta ner att det finns utomjordingar. Han påstår också att utomjordingarna samarbetar med oss människor och att de har lärt oss av sin avancerade teknologi.

– När det gäller teknologi är de ljusår före oss. Mycket av det vi använder idag har vi fått från dem, som LED-lights, microchips och Kevlar-västar. Men vi skulle kunna få mycket mer om vi var mer fredliga mot varandra.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag