Kände lukt i hyrbilen – hittade lik i bagageutrymmet

Huvudgatan i Mullinavat. Bild: Humphrey Bolton/CC BY-SA 2.0
  • Tisdag 26 jul 2022 2022-07-26
E-post 221

En kvinna i 20-årsåldern tyckte hennes hyrbil luktade konstigt och körde av i den lilla byn Mullinavat på Irland för att undersöka lukten. Då hittade hon en död man i bilens bagageutrymme, rapporterar Irish Mirror. 

– När hon körde märkte hon en märklig lukt. Hon visste inte vad det var, men det luktade som gas och hon trodde det kunde komma från motorn när hon startat bilen, säger en person nära kvinnan till Irish Mirror.

– Men lukten försvann inte så hon stannade bilen när hon kom till Mullinavat och där gjorde hon den chockerande upptäckten, att kroppen av en död man låg i bagageutrymmet.

Den döda mannen i bagageutrymmet tros vara den man i 40-årsåldern som hyrde samma bil innan kvinna. Mannen har varit anmäld försvunnen sedan två veckor innan kvinnan gjorde den tragiska upptäckten.

Firman GoCar, som hyrde ut bilen i fråga, skriver i ett uttalande att man samarbetar med polisens utredning i den tragiska händelsen.

Läs även: Störtade med helikopter – åts av björnar

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag