Knarkade – skar av sig snoppen

  • Torsdag 16 jan 2014 2014-01-16
E-post 0

Vissa droger är farligare än andra. I London så prövade en 19-årig college-student på drogen mephedrone och fick snedtändning modell större. Han knivhögg sin mamma och skar sedan av sin egen penis.
– Han flippade ur fullständigt, säger en nära anhörig till familjen till brittiska tabloiden Mirror.

Drogen heter mephedrone och är strikt olaglig i den civiliserade världen. Den är en så kallad partydrog, påminner om amfetamin och ger liknande effekter som kokain. I folkmun kallas den för meow-meow.

Denna drog är även känd för att kunna ge riktigt jobbiga snedtändningar – vilket den 19-åriga collegestudenten i London har fått erfara.

”Han är en härlig och smart kille”

Studenten är på besök hemma till jul, ingen kan ana vad som ska ske. En nära anhörig till familjen är chockad över tragedin som sedan utspelar sig.

– I vanliga fall är han en härlig och smart kille. Men tyvärr så har han börjat med droger, berättar vederbörande till den brittiska nyhetssajten Mirror.

Killen får en snedtändning utöver det vanliga

Efter att den unge mannen tar drogen mephedrone så sabbas dock den stillsamma julefriden totalt. Han flippar ut fullständigt och anfaller sin egen mamma med kniv och skadar henne allvarligt. Därefter så skär han av sin egen penis.

När polisen anländer får de se honom hänga vid fönstret och de märker att något är galet. När de sedan går upp till lägenheten så får de en närmare koll på hur allvarligt läget är. Det är blod överallt och där någonstans på golvet ligger studentens könsorgan, mamman är döende i ett annat rum.

Båda körs med illfart till University College London Hospital.

Studenten och hans mamma väntas överleva – penisen på plats igen

Läget för både den drogpåverkade 19-åringen och hans mamma är mycket allvarligt när de körs med ambulans till sjukhuset. Idag så är dock deras tillstånd stabilt, och bägge väntas överleva. Vad beträffar killens penis så har skickliga kirurger lyckats sy den på plats igen.

Den unge studenten har nu rättegång att vänta efter attacken mot sin mamma och bör nog hålla sig ifrån meow-meow i fortsättningen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag