Knivbråk på Ikea i Linköping

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
  • Torsdag 13 jul 2017 2017-07-13
E-post 666

LINKÖPING Ett större bråk bröt under onsdags­eftermiddagen ut inne på Ikea i Linköping, skriver Expressen.

Två grupper med sammanlagt fyra eller fem personer drabbade samman med varandra och barnavdelningen fick stängas i samband med bråket.

– Två grupper av människor blev osams och bråkade med varandra. Enligt larmrapporten från Ikea kan någon av de inblandade haft kniv, säger Tor Sevelius, vakthavande befäl på polisen i Region Öst.

Enligt ett vittne ska någon ha kastat stolar och knivar omkring sig i samband med bråket. Ingen ska ha kommit till skada i slagsmålet, men Ikea har gjort en anmälan om skadegörelse.

Ikeas barnavdelning ”Småland” stängdes i samband med bråket eftersom oroliga föräldrar kom springandes för att hämta sina barn.

När polis kom till platsen hade situationen lugnat ned sig och bråkstakarna lämnat Ikea. Polisen ska nu gå igenom övervakningsbilder från varuhuset för att se om det går att identifiera de inblandade.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag