Kommun kallar till krismöte efter att nazist skjutits i bråk

  • Lördag 11 aug 2018 2018-08-11
E-post 4

EMMABODA Stöket i den lilla småländska byn Hermanstorp kulminerade när en 50-årig man skottskadades efter ett bråk. Nu uppger lokala medier att den skottskadade mannen var nazist, och kommunstyrelsen kallar till ett krismöte.

Det var en lokal nazist som sköts i ett bråk i den lilla småländska byn Hermanstorp den 12 juli, uppger Barometern. Mannen ska ha hamnat i bråk med en grupp kriminella i den lilla byn.

Trots att skottlossningen utspelade sig under kring 22.30 på kvällen, kontaktade den skottskadade mannen polisen först på fredag förmiddag. Mannen var bara lindrigt skadad. När Barometern direkt efter händelsen besökte den lilla byn vittnade flera invånare om kriminalitet och busliv.

– Det är vilda västern däruppe, sade en källa till tidningen.

Fastigheten där skottdramat utspelade sig ska enligt Barometern förekomma i flera rättsfall rörande häleri, vapenbrott och narkotikabrott. Kommunalrådet Ann-Marie Fagerström har kallat kommunstyrelsen till krismöte om läget i byn.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag