Kvinna i 60-årsåldern nedslagen och rånad av ungdomsgäng

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 24 sep 2019 2019-09-24
E-post 5594

GÄVLE Vid 20-tiden på måndagskvällen ska en kvinna i 60-årsåldern ha blivit nedslagen och rånad av tre ungdomar i Bomhus i Gävle.

Vid 23-tiden på kvällen anmälde kvinnan händelsen till polisen. Hon berättar att hon blev nedslagen bakifrån av tre ungdomar som också rånade henne på hennes plånbok. Kvinnan ska inte ha skadats allvarligt.

– Det här går så pass fort så vi har inte fått några vidare signalementsuppgifter på de här ungdomarna, men hon uppfattade i alla fall att det var tre stycken som rånade henne på plånboken, säger polisens presstalesperson Linda Wideberg.

Gärningsmännen försvann snabbt från platsen och polisen har inga misstänkta i skrivande stund.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag. De flesta av våra artiklar är idag öppna för alla att läsa, utan kostnad.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag