Kvinna rånad och våldtagen på camping i Västerås

Foto: Flickr
  • Fredag 27 sep 2019 2019-09-27
E-post 5

VÄSTERÅS En kvinna har anmält att hon vid 21-tiden på tisdagskvällen blev rånad och våldtagen på en camping på Björnön i Västerås.

På sin hemsida skriver polisen på fredagen att man har genomfört en teknisk undersökning på brottsplatsen och hållit förhör. Ännu har man inte lyckats gripa någon.

Polisen rubricerar brotten som grovt rån och våldtäkt och kallar det inträffade en ”isolerad händelse”. I övrigt är man är sparsam med att lämna ut information och ber om tips från allmänheten.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har kvinnan sagt att två maskerade män trängde sig in i hennes husvagn. De ska ha våldtagit henne och sedan flytt efter att ha rånat henne på ett antal föremål.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag. De flesta av våra artiklar är idag öppna för alla att läsa, utan kostnad.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag