Kvinna slog och sparkade sin sambo – anhållen för grov fridskränkning

  • Måndag 11 aug 2014 2014-08-11
E-post 0

ÖSTERSUND En kvinna i 30-årsåldern är gripen efter att ha misshandlat sin sambo. -Misshandeln har pågått under en längre tid, säger polisen.

Den 30-åriga kvinnan greps på söndagseftermiddagen i centrala Östersund, misstänkt för att vid upprepade tillfällen och under en längre tid ha misshandlat sin sambo. Hon är nu anhållen för grov fridskränkning.

-Anledningen till att ärendet är rubricerat som grov fridskränkning är att kvinnan ska ha slagit och sparkat mannen vid många tillfällen. Det ska ha pågått ända från början av deras relation, sedan början av 2013, säger kriminalkommissarie Mikael Gruvelgård, förundersökningsledare på länskriminalen i Östersund.

Har kvinnan misstänkts för något liknande tidigare?

-Nej det har hon inte. Det har inte kommit in någon anmälan tidigare, säger Mikael Gruvelgård som också berättar att det var mannen själv som ringde in och anmälde misshandeln i söndags.

-Han blev inte svårt skadad, och behövde inte söka upp sjukhus. Jag vet inte om det förekommit några skador tidigare under deras relation, säger Mikael Gruvelgård.

Polisen har ännu inte hållit så många förhör i ärendet och nu är det upp till Emil Westlin, på åklagarkammaren i Östersund, att avgöra om han ska gå vidare till häktning eller fatta ett annat beslut.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag