Kvinna svårt skadad efter fall från balkong på femte våningen i Uddevalla – två män gripna

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 16 jun 2017 2017-06-16
E-post 2

UDDEVALLA En kvinna vårdas på sjukhus för svåra skador efter att ha fallit från en balkong på femte våningen i Uddevalla igår kväll. Två män är gripna och polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

Det var vid halv-elva tiden igår som polisen fick larm från Cyklonvägen i Uddevalla. En kvinna i 30-årsåldern hade fallit från en balkong på femte våningen. Hon fördes med ambulans till sjukhus med allvarliga skador.

– Hon är nedsövd efter att hon kom till sjukhuset och bedöms som allvarligt skadad, säger Christer Fuxborg på polisen i Västra Götaland till Nyheter Idag.

Två män som var med kvinnan i lägenheten under kvällen greps på plats.

– Den ene är i 30-årsåldern, han påträffades inne i lägenheten, och den andra är i 35-årsåldern och satt jämte kvinnan på marken utanför när vi kom till platsen, säger Fuxborg.

Polisen genomför just nu en teknisk undersökning av lägenheten. Händelsen rubriceras som mordförsök, men Christer Fuxborg säger att det inte är säkert att ett brott ligger bakom.

– Vi vet inte det. Det är ingen som har sett hur hon hamnat på utsidan, om hon hoppat själv eller någon hjälpt henne över räcket, säger han.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag