Kvinna yxrånade två män på en Volvo i Hässelby

Det var i Hässelby i västra Stockholm som en kvinna yxrånade två män på deras Volvo. Bilden är ett montage. Foto: Google Maps
  • Lördag 31 okt 2015 2015-10-31
E-post 100

STOCKHOLM Vid 16.30-tiden på lördagseftermiddagen rånades två män på en Volvo 850 kombi i Hässelby i västra Stockholm, meddelar polisen på sin hemsida. – Yxmannen var en kvinna, säger Albin Näverberg på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Det var vid 16.30-tiden som polisen fick larm om ett rån Hässelby gård i västra Stockholm. Två män blev hotade med en yxa och tvingades lämna ifrån sig en vit Volvo 855, en händelse som polisen rubricerar som rån.

– Yxmannen var en kvinna, förklarar Albin Näverberg på Stockholmspolisens länskommunikationscentral för Nyheter Idag.

När Nyheter Idag talar med polisen på lördagskvällen finns ännu inga uppgifter om att bilen är återfunnen. Men det har gått ut ett larm till angränsande län, berättar Näverberg.

– Vi larmade även ut i angränsande län. Hässelby ligger inte långt från länsgränsen.

Nyheter Idag frågade även Näverberg om det kan röra sig om ett svartsjukedrama, men det fanns inget som stöder en sådan hypotes förklarade han.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag