Kvinnor rånade i Malmö – en till sjukhus

  • Måndag 11 aug 2014 2014-08-11
E-post 0

MALMÖ Två kvinnor i hotades, misshandlades och rånades på måndagsnatten av tre män. Männen avvek från platsen och är nu efterlysta. Händelsen rubriceras som grovt rån och en kvinna fick uppsöka sjukhus.

Det var under natten till måndagen som ett bråk uppstod i en lägenhet på Köpenhamnsvägen i Malmö. Enligt uppgift hade två kvinnor blivit hotade och misshandlade av tre män i 20-årsåldern.

Polisen kom till platsen med flera patruller men gärningsmännen hade då avvikit. Med sig hade de tagit gods som tillhörde den ena kvinnan. En av kvinnorna hade en misstänkt fraktur och fördes till sjukhus. Ärendet rubriceras som grovt rån.

Inga spår efter förövarna

Kvinnorna, som är av utländsk härkomst och inte talar svenska, har hört av polisen.

-Vi har hört båda två inledningsvis och de kommer att fortsätta att höras under dagen, säger Nils Norling, pressinformatör vid Malmöpolisen.

Polisen har ännu inte några spår efter förövarna.

Vet ni om kvinnorna och förövarna har någon form av relation?

-Nej i nuläget vet vi ingenting mer. Jag har dock fått uppgifter om att den kvinna som fördes till sjukhus inte är allvarligt skadad, säger Nils Norling.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag