”Läser inte Nyheter idag, men” – Twitterstorm när Nyheter Idag-reportaget delas i sociala medier

Faksimil Twitter
  • Fredag 10 Nov 2017 2017-11-10
E-post 898

SVERIGE Efter Nyheter Idags reportage om den ryska skandalresan som riksdagsledamoten Pavel Gamov genomförde har artikeln delats i sociala medier. Flera profiler har delat artikeln samtidigt som de tydligt tagit avstånd från Nyheter Idag vilket flera har roat sig över.

Nyheter Idag publicerade, under onsdagen, ett reportage om hur den sverigedemokratiska politikern, Pavel Gamov, betet sig illa under en diplomatresa till Ryssland. Artikeln delades flera gånger om på sociala medier av olika profiler och tyckare. Flera personer har däremot under samma delning tagit tydligt avstånd från Nyheter Idag och understryker att de aldrig skulle dela något från Nyheter Idag annars.

LÄS ÄVEN: Den svenska diplomaten

Flera profiler har i samma tweet som de delar artikeln varit tydliga med att de tar tydligt avstånd från Nyheter Idag i vanliga fall.

En del står på sig i att inte dela artikeln och några går ett steg längre med att misstänka att reportaget är en konspiration.

Flera har noterat dubbelheten i delandet av artikeln och gjort sig roliga över det.

https://twitter.com/NimaDervish/status/928576323504738304

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag