Ledarskribent på ETC: ”Skulle hellre äta din kamera och dra ut den genom röven”

Jenny Bengtsson har gedigen erfarenhet inom restaurangvärlden och vet hur man bäst äter upp en kamera. Foto: Pressbild Vänsterpartiet samt Chang Frick / Nyheter Idag
  • Söndag 9 aug 2015 2015-08-09
E-post 1475

STOCKHOLM När Nyheter Idag försökte få en intervju med Jenny Bengtsson, ledarskribent på ETC, var tongångarna och protesterna höga trots flera erbjudanden om att tala ut. ”Jag skulle hellre äta din kamera, dra ut den genom röven och äta den igen än att bli intervjuad av din rassetidning”, förklarar Bengtsson för Nyheter Idag.

Under lördagkvällen hade Jenny Bengtsson, ledarskribent på ETC samt ordförande för Hotell och Restaurangfacket i Stockholm, synpunkter på en artikel publicerad hos Nyheter Idag. Bengtssons kritik riktade sig mot den borgerlige debattören Ivar Arpi som i en artikel hos Nyheter Idag kommenterat kritik från Po Tidholm.

Vägrar svara på frågor om sin kritik

Jenny Bengtsson är en välkänd offentlig person med tunga uppdrag i Hotell och Restaurangfacket, men är även engagerad i Vänsterpartiet samt ledarskribent på vänstertidningen ETC. När Nyheter Idag ber Bengtsson om en intervju angående kritiken mot Ivar Arpi får vi ett märkligt svar tillbaka.

”Jag skulle hellre äta din kamera, dra ut den genom röven och äta den igen än att bli intervjuad av din rassetidning”, skriver Bengtsson i en kommentar till Nyheter Idag på Twitter.

Trots att Nyheter Idag vid upprepade tillfällen erbjuder Bengtsson att tala ut och kritisera såväl Nyheter Idag som Ivar Arpi, är svaret detsamma. Till slut ger Nyheter Idag upp försöken att få en intervju med den offentliga personen Jenny Bengtsson.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag