Legitimerad sjuksköterska vill inte bli stämplad för arbete som porrskådis

Bree Olson har utbildat sig till sjuksköterska och vill inte att folk ska döma henne för att hon är före detta sex-arbetare. Foto: Youtube
  • Söndag 27 mar 2016 2016-03-27
E-post

INDIANA Före detta porrstjärnan Bree Olson gav i veckan en öppenhjärtig intervju om svårigheterna att etablera sig på arbetsmarknaden efter att ha lämnat porrbranschen. — De behandlar mig som om jag vore pedofil.

I en intervju med Real Women, Real Stories berättar Bree Olson, som lämnade porrvärlden 2011, att det varit fem svåra år sedan hon sade farväl till branschen. Trots tiden som gått sedan dess upplever hon fortfarande hur det påverkar henne negativt, även om de mörkaste tankarna som följt av detta har lämnat henne.

— När jag går ut känns det som att jag har ’Jag är en hora’ skrivet i pannan. Alla de elaka saker människor skriver om mig på internet, det är vad jag känner när jag går utanför dörren, sade 29-åriga Bree Olson, numera yrkesverksam som sjuksköterska.

Olson betonade sitt utanförskap ytterligare genom att konstatera hur folk ser på henne som om hon vore ”pedofil”.

— De behandlar mig inte som om jag vore en före detta sex-arbetare, de behandlar mig som om jag skulle vara skadlig för deras barn, sade hon.

Bree Olson framförde sin vilja om att bli behandlad som en ”gift, legitimerad sjuksköterska i Indiana, med två barn och ett ytterligare på väg”.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag