Libanesisk tjej gör hijab-porr och toppar pornhub – Väcker raseri i mellanöstern

En av bilderna som florerar på nätet där Mia Khalifa spelar in porr iklädd hijab.
  • Lördag 24 jan 2015 2015-01-24
E-post 334

USA Hon kom från Libanon till USA och gör nu raketkarriär som porrskådis. Trots att hon får ta emot dödshot för att spela in hijab-porr håller hon humöret uppe. Nu har Mia Khalifa hundratusentals följare på Twitter och hon uppskattas nu för mer saker än sina skådespelartalanger.

Den 21-årige libanesiske porrstjärnan Mia Khalifa flyttade från Libanon till USA när hon var 10 år gammal och bor nu i Florida. Där började hon en karriär som porrskådespelare och har blivit omåttligt populär. Flera medier rapporterar att hon nu blivit rankad etta på porrsajten pornhub, men trots berömmelse i porrkretsar är inte alla lika imponerade.

När Khalifa fick ta emot dödshot via sociala medier från människor i mellanöstern blev det en nyhet som bland annat togs upp av den engelska tidningen The Independent. Hoten grundar sig framför allt i en porrscen där hon är iklädd hijab, något som väcker starka känslor. Det rapporteras även att människor i mellanöstern och framför allt Libanon är upprörda över att hon har en strof ur den libanesiska nationalsången intatuerad på armen, något som syns när hon klär av sig för att spela in de berömda scenerna.

Men trots dödshoten slutar hon inte med sin porrkarriär. Istället har hon tagit steget ut i sociala medier och där blir hon än mer populär och har i skrivande stund 325 000 följare på twitter. Trots att hon uppenbart är uppskattad på pornhub är det många som följer henne av helt andra anledningar.

Mia Khalifa använder även Twitter som en plattform för att göra reklam för sitt vida omtalade skådespeleri.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag