Mångkriminell libyer våldtog 9-åring i soprum – erkänner brott

Foto: Flickr
  • Fredag 7 Dec 2018 2018-12-07
E-post 1313

MALMÖ En 30-årig man från Libyen åtalas nu för grov våldtäkt mot en 9-årig flicka. Mannen erkänner brottet och åklagaren yrkar på att han ska utvisas med förbud att återvända under 15 år.

Det var den 25 oktober i år som mannen lurade in en 9-årig flicka i ett soprum som han sedan låste. Han brottade ner henne på golvet, slog henne i ansiktet, drog av hennes kläder på underkroppen och höll fast hennes ben. Han tog även stryptag om hennes hals och hotade att slå henne om hon inte slutade skrika när han våldtog henne.

Läs hela PLUS-intervjun med åklagaren som berättar om mannens erkännande och varför hon inte yrkar på livstids utvisning. Dessutom kan Nyheter Idag visa att våldtäkten kunde ha förhindrats – om det gick att häkta honom för de andra sexualbrott som han står åtalad för.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag