Malmöpolisen vill ha hjälp få fast sexbrottsling

Foto: Polisen
Foto: Polisen
  • Måndag 21 aug 2017 2017-08-21
E-post 1956

MALMÖ Polisen i Malmö vill ha hjälp att få fast en man som misstänks för ett sexuellt ofredande. Det skriver polisen på sin hemsida.

Mannen, som fångats på bild av en övervakningskamera, misstänks för ett sexuellt ofredande på buss 6 mellan Värnhem och Triangeln tisdagen den 11 juli mellan klockan 14:40 och 14:52.

När en medresenär ingrep och försökte stoppa mannen blev han aggressiv och försökte misshandla medresenären, skriver polisen.

Nyheter Idag har talat med polisens presstalesmän Calle Persson på ledningscentralen och Lars Förstell på polisområde Malmö men ingen av dem har någon mer information om sexofredandet eller den efterlyste mannen att lämna ut.

– Jag har inte varit inblandad i det där, säger Förstell till Nyheter Idag.

Under eftermiddagen idag vände sig polisen till allmänheten för att få hjälp med att identifiera mannen. Den som har tips eller information om vem mannen på bilden är ombeds kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag