Man anhållen för mord på kvinna och tre barn i Göteborg

Gårdsten. Foto: Martin von Brömssen
Gårdsten. Foto: Martin von Brömssen
  • Torsdag 20 jul 2017 2017-07-20
E-post

GÖTEBORG En man i 50-årsåldern har under torsdagen anhållits skäligen misstänkt för mordet på en kvinna i 35-årsåldern samt kvinnans tre barn i Göteborgsförorten Gårdsten.

Det var strax före klockan nio på torsdagsmorgonen som polis och brandkår larmades till Gårdsten sedan vittnen sett röka komma ut från en lägenhet, skriver polisen på sin hemsida. Brandmännen bryter upp dörren och påträffar fyra personer inne i lägenheten.

En vuxen kvinna och ett barn är döda medan två andra barn förs med ambulans till sjukhus där det senare konstateras att de avlidit. De tre barnen är mellan två och åtta år gamla. Polisen bedömer att alla fyra utsatts för brott innan de avlidit, GP skriver att de enligt uppgifter till tidningen hade omfattande knivskador.

Redan under förmiddagen hämtas en man i 50-årsåldern in för förhör. Mannen är enligt GP släkt med kvinnan och de tre barnen. Vid halv ett-tiden beslutar åklagare om att anhålla mannen såsom misstänkt för mord i fyra fall. Mannen är skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag