Man åtalas för sadomasochistiskt sex med minderårig och 3D-barnporr

Genrebild.
  • Fredag 22 mar 2019 2019-03-22
E-post 119

ÖREBRO En man i 50-årsåldern åtalades igår för upprepade övergrepp mot en flicka som var under 15 vid tiden för övergreppen. Enligt åtalet skall han bland annat ha bundit för hennes ögon, satt på henne handbojor och satt en gagball i hennes mun inför en av våldtäkterna. Och allt filmades.

Mannen som står åtalad för flera grova våldtäkter mot barn är hemmahörande i Stockholm, men övergreppen har ägt rum framför allt i Örebrotrakten under åren 2014–2015. Det rör sig om ett flertal fullbordade samlag och andra handlingar jämbördiga med samlag. Flickan skall efteråt ha drabbats av hälsoproblem som en direkt följd av övergreppen.

Många av handlingarna har filmats av den misstänkte, och ett flertal av dessa filmer ingår i åklagarens bevisning. I ett par av dessa filmer har flickan förmåtts uppge vad hon heter och var hon bor, och den misstänkte skall ha hotat att sprida filmen om flickan ”gör något dumt mot honom”.

Bli PLUS-medlem och läs hela artikeln!

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag