Man ihjälskjuten i Uppsala

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 18 aug 2017 2017-08-18
E-post 8

UPPSALA En man i 30-årsåldern blev under fredagskvällen ihjälskjuten i Stenhagen i Uppsala. Det skriver polisen på sin hemsida.

Polisen fick larmet klockan 18:18 då en man påträffats svårt skottskadad i närheten av en bil på Stenhagsvägen. Enligt medieuppgifter hade mannen skjutits i huvudet.

Mannen fördes till Akademiska sjukhuset för vård där han dödförklarades. Enligt vittnen har flera fordon setts lämna platsen efter händelsen.

Poliskommissarie Christer Nordström, presstalesman på Uppsalapolisen, har inte mycket mer information än det som står på polisens hemsida.

– Jag har inga mer uppgifter, säger han.

Han säger också att det är oklart vilka som färdats i de fordon som setts lämna brottsplatsen.

Gatan har spärrats av för teknisk undersökning och händelsen rubriceras som mord. Ingen har ännu gripits för brottet. Polisen vill gärna få in tips från allmänheten med anledning av mordet.

Enligt Aftonbladet är dödsskjutningen i Uppsala en hämnd för en skottlossning i Västerås under fredagseftermiddagen då två personer skottskadades. Det är oklart hur pass svårt skadade de som sköts i Västerås är.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag