Man knivhuggen sju gånger – Nytt mordförsök i Malmö

Genrebild. Bilden är taget vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 26 Nov 2016 2016-11-26
E-post 6

MALMÖ En man i 25-årsåldern vårdas för allvarliga skador efter att ha blivit knivhuggen sju gånger i ryggen i stadsdelen Rosengård. Polisen har gripit en man i 20-årsåldern, som befann sig i närheten, för mordförsöket.

Klockan 20.12 får polisen i Malmö larm om att en person är skadad i en blodig knivattack i stadsdelen Rosengård i Malmö. Senare under lördagskvällen publicerar polisen en uppdatering på sin hemsida om att en man i 20-årsåldern är gripen, misstänkt för mordförsök. Den knivhuggne mannen har förts med ambulans till sjukhus där han vårdas för sina skador.

Knivhuggen sju gånger

Enligt tidningen Aftonbladet, som talat med Region Skånes pressjour, ska den knivhuggne mannen ådragit sig allvarliga skador men ej livshotande. Tidningen publicerar även uppgifter om att mannen har huggits sju gånger, varav ett eller flera hugg har tagit i ryggen.

Platsen där knivdådet har inträffat är avspärrad. Polisens tekniker arbetar med att säkra spår efter överfallet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag