Man knivmördad på asylboende i Rättvik

Mannen fördes till vårdcentral med dog av sina skador. Bilden på polisbilen är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Google Maps samt Nyheter Idag
  • Torsdag 24 mar 2016 2016-03-24
E-post 245

RÄTTVIK Under torsdagen larmades polis till vårdcentralen i Rättvik efter att en man från ett asylboende inkommit till vårdinrättningen med stickskador. Mannens liv gick inte att rädda och en förundersökning om mord har inletts, skriver polisen på sin hemsida.

Klockan 12.08 larmades polis till en vårdcentral i det lilla samhället Rättvik i Dalarnas län. En man från ett asylboende vårdades för stickskador men hans liv gick inte att rädda. Det bekräftar polisen på sin hemsida.

Händelsen ska ha inträffat på det asylboende där mannen bodde. Ett flertal polisresurser har beordrats till Rättvik med anledning av händelsen och en förundersökning om mord har inletts. Samtidigt är polisen mycket förtegen om händelsen.

– Vi jobbar för fullt och uttalar oss inte i övrigt, säger vakthavande befäl Jonas Häll i Rättvik till tidningen Aftonbladet.

Nyheter Idag följer händelseutvecklingen under dagen. Vet du mer eller har du tips om händelsen? Mejla Nyheter Idag på tips (at) nyheteridag.se

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag