Man knivskuren i Farsta strand

Foto: Läsarbild
  • Torsdag 27 jul 2017 2017-07-27
E-post 114

STOCKHOLM En polisavspärrning har upprättats i Farsta strand efter att en man har blivit knivskuren. En misstänkt gärningsman jagas av polis, och den knivhuggne har förts till sjukhus.

Klockan 16.03 larmas polis till Farsta strand efter att en man har blivit knivhuggen. Polisen berättar på sin hemsida att flera män ses lämna platsen. Den knivhuggne mannen förs med ambulans till sjukhus.

En läsare till Nyheter Idag som befunnit sig på platsen berättar att flera poliser är på plats och att en avspärrning är upprättad.

– Två poliser vaktar avspärrningen och ytterligare tre innanför, varav en i svart och gul väst såg ut som en tekniker, en polisbil och en polisbuss.

– Jag såg inget blodspår men jag såg vad som såg ut som en slida till en snickarkniv ligga på gatan innanför avspärrningen.

Polisen meddelar även på sin hemsida att en teknisk undersökning ska genomföras. Händelsen rubriceras som synnerligen grov misshandel.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag