Man mördad i Upplands Väsby

Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 14 Nov 2017 2017-11-14
E-post 105

STOCKHOLM En man hittades natten till idag död i Upplands Väsby nordväst om Stockholm, skriver Aftonbladet.

Carina Skagerlind, presstalesperson på polisen i Stockholm, berättar att polisen fick larm klockan 01:11 om att en man påträffats svårt skadad i ett förråd. Enligt uppgift till kvällstidningen ska mannen ha blivit skjuten med flera skott.

– Det gjordes inledningsvis upplivningsförsök på mannen men personen var avliden, säger Skagerlind till Aftonbladet.

Den mördade mannen var i 30-årsåldern och uppges inte vara hemmahörande på adressen. Två personer som befann sig i närheten togs med för förhör, men de är inte misstänkta för brott.

Polisen har inlett en förundersökning om mord. Den döde mannens kropp ska obduceras och under natten genomfördes en teknisk undersökning av platsen. Polisen sökte även med hundpatruller i området.

Ingen har ännu gripits för mordet.

Nyheter Idag har under förmiddagen talat med Stockholmspolisens vakthavande befäl Anders Mattsson som inte har någon ny information om mordet.

Sent i fredags eftermiddag eller kväll misshandlades en man till döds i Kallhäll som ligger en mil från Upplands Väsby. Mannen identifierades senare som en 65-årig man.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag