Man skjuten i Herrljunga

En polisman är ute och arbetar. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 20 aug 2017 2017-08-20
E-post 777

HERRLJUNGA En skottlossning inträffade på öppen gata i Herrljunga i Västra Götaland. Två personer är omhändertagna och de sätts i samband med skjutningen. Skadeläget på den skjutne är oklart. En bilolycka utanför Herrljunga sätts i samband med skjutningen.

Klockan 20.01 larmas polis om skottlossning i Herrljunga. Där har en man skjutits på öppen gata. Skadeläget på mannen är oklart, men Borås Tidning rapporterar att han förts till sjukhus. En halvtimme senare voltar en bil av vägen utanför Herrljunga och den bilolyckan sätter polisen i samband med skjutningen.

Två personer sprang från platsen där bilen har voltat, rapporterar lokaltidningen. Polis arbetar på platsen med bland annat hundpatrull.

– Enligt vittnen ska det vara två personer som har kört av vägen, men de har lämnat platsen innan vi kom fram. Det är en rätt så rejäl avåkning, säger Christian Hallberg, räddningschef vid räddningstjänsten i Herrljunga, till tidningen.

Nyheter Idag har sökt polisen i Västra Götaland under söndagskvällen, utan resultat.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag