Man skjuten med flera skott i huvudet och magen – Svårt skadad

  • Måndag 16 Nov 2015 2015-11-16
E-post 136

STOCKHOLM Strax innan klockan 24 natten mot måndagen fick polisen larm om en skottlossning i den södra Stockholmsförorten Norsborg. På plats påträffades en man med skottskador i huvudet och magen. – Han var i ganska risigt skick när han transporterades med ambulans, säger Jonas Widmark hos polisens länskommunikationscentral till Nyheter Idag.

I ett område med hyreshus i den södra Stockholmsförorten Norsborg påträffades en skottskadad man efter att polisen fått larm om en skottlossning. Mannen var skjuten i både huvudet och magen med flera skott och har förts till sjukhus.

– Han var i ganska risigt skick när han transporterades med ambulans, men vi fick rapport sen om att han skulle överleva, säger Jonas Widmark hos polisens länskommunikationscentral till Nyheter Idag.

Tidigt på måndagmorgonen har polisen inga uppgifter om bakgrunden till händelsen. Ej heller vet myndigheterna vem den skadade mannen är.

– Sist jag hörde något visste vi inte vem han är. Han är inte identifierad.

Område mellan hyreshus avspärrat

När Nyheter Idag anlände till platsen arbetade polisens tekniker innanför ett avspärrat område. Det finns inga uppgifter om vittnen ska ha sett händelsen, men polisen har knackat dörr i området. Det finns inte heller några närmare uppgifter om vad det är för ett vapen som använts.

– Det är ett skjutvapen, mycket mer än så vet vi inte, säger Widmark.

Händelsen rubriceras som försök till mord.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag