Män sparkade igelkottar till döds

Genrebild. Foto: Pixabay
  • Måndag 2 sep 2019 2019-09-02
E-post 7833

HULTSFRED Under natten till lördagen ska två män ha sparkat ihjäl två igelkottar vid järnvägsstationen i Hultsfred. Det rapporterar Östra Småland.

Enligt den som slog larm till polisen inträffade händelsen vid 01.30-tiden på natten. Då ska två män ha gett sig på två igelkottar med sparkar och sedan lämnat dem till synes livlösa.

Polisens presstalesperson Robert Loeffel säger till Nyheter Idag att inga patruller hade tid att åka till platsen vid tillfället. Man har däremot inlett en förundersökning med brottsrubriceringen djurplågeri.

Stöd Nyheter Idag

Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag