Man stördes av arbete med valstuga – slog två män med hammare

  • Fredag 8 aug 2014 2014-08-08
E-post 0

HAGFORS En man i 30-årsåldern greps i torsdags eftermiddag, misstänkt för att ha slagit två män med en hammare. Han hade stört sig på deras arbete med att resa en valstuga, skriver Nya Wermlandstidningen.

Den 30-årige mannen bor i närheten av Hagfors centrum och det torg där man just nu arbetar med att resa valstugor inför valrörelsen. Mannen har uppgett för polisen att han blivit störd av arbetet och att han därför tog sig ner till torget med en hammare och slog två män.

Höjde hammaren mot polisen

Efter att han slagit de båda männen lämnade 30-åringen platsen men det fanns flera vittnen till händelsen och många ringde polisen. Många höll uppsikt över mannens promenadväg och när polisen kom till platsen kunde de snabbt peka ut var han befann sig. Då polisen närmade sig höjde mannen hammaren igen men kunde gripas utan problem.

Mannen var påverkad då han greps och kunde inte höras förrän på torsdagskvällen. Han är nu anhållen misstänkt för olaga hot och grov misshandel.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag