Masskjutning på flygplats – Flera är döda

  • Fredag 6 jan 2017 2017-01-06
E-post 335

USA Flera personer ska vara döda och ytterligare människor är skadade efter en vansinnesskjutning på en flygplats i Florida. Videobilder från platsen visar dramatiken med skadade människor som ligger på golvet vid ankomsthallen där bagage lämnas ut. En misstänkt gärningsman uppges vara gripen.

Inledande uppgifter gör gällande att minst fem personer har dödats i en skjutning i bagagehallen på flygplatsen i Fort-Lauderdale i Florida. Enligt amerikanska medier ska det vara en ensam gärningsman som ligger bakom dådet. Gärningsmannen rapporteras vara gripen. Flera skadade har förts till sjukhus.

Videobilder från bagagehallen visar paniken när skadade människor ligger på golvet vid bagageutlämningen. Flygplatsen har meddelat på Twitter att all trafik har tillfälligt stoppats. Flera konton på Twitter visar bilder från platsen när räddningspersonal arbetar med att ta hand om skadade.

Andra bilder visar tydligt hur skadade människor ligger på marken efter skjutningen.

Nyheter Idag följer händelseutvecklingen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag